Quality Hotel Skjærgården og Badeparken søker stadig nye medarbeidere, både for sesong og for lengre perioder. Send søknad til soknad.badeparken@choice.no. I emnefeltet er det fint om du skriver hvilken avdeling(er) du ønsker å søke i.

BADEPARKEN

Ønsker du å jobbe i Norges beste bedrift? Er du glad i mennesker, service og å gi de rundt deg glede og energi? Som ansatt i Badeparken i Langesund vil du være en del av Nordic Choice Hotels. En hotellkjede med over 200 hoteller, der mangfold, inkludering og glede er en viktig del av kulturen. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver, møte med masse forskjellige mennesker, Norges beste beliggenhet, et godt arbeidsmiljø og mye moro!

Du må ha fylt 18 år, snakke og forstå norsk & være ansvarsfull. Opplæring vil bli gitt, men har du førstehjelpskurs fra tidligere er det en fordel.

ROM & RENHOLD

Er du en person som liker hektiske dager, har godt humør og yter det lille ekstra? Vi i renholdsavdelingen trenger stadig flinke medarbeidere. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, varierte dager og arbeidsoppgaver. De viktigste menneskene på et hotell er gjestene. Vi er teamet som sørger for at hver og en gjest føler seg som en VIP når de åpner døren til rommet og ser en perfekt ny-oppredd seng, rene flater og et skinnende bad. Er dette noe for deg?

RESEPSJON

Som resepsjonist er du i første rekke ut mot gjest. Du er den første til å ønske velkommen og den siste som sier på gjensyn. Du har alle muligheter til å gi våre gjester et topp opphold ved å vise god service, være løsningsorientert og være gjestens "bestevenn". Du jobber både alene og sammen med andre og må takle både rolige dager og mer hektiske dager. Samarbeidsvillighet og JA-tankegang er et "must" for å kunne være en god resepsjonist, selvsagt sammen med et strålende humør og et stort smil.

FOOD & BEVERAGE

Vår mat og drikkeavdeling er delt inn i restaurant, bar & kjøkken.

På vårt kjøkken ønsker vi i hovedsak faglærte kokker som brenner for faget og elsker å levere god mat. Du har med deg hjertet i alt du gjør, om det er å legge opp et ostefat til frokost, lage gourmet middag eller steke burger til Badeparken. Alle måltider er viktige og alle gjester er VIP.

I vår restaurant & bar ønsker vi primært personer over 18 år på grunn av norske skjenkeregler. Personer under 18 år kan søke som frokostservitør. Uansett så ønsker vi personer med service helt ute i huden, du må like mennesker og høyt tempo. Vi kan lære deg det meste, men smilet må du ha med selv. Gjesten er alltid viktigst og du finner glede og energi i å gjøre andre glade og fornøyde.